GENSOED MELAWAN: UKT aja Munggah

On

GENSOED MELAWAN: UKT aja Munggah   Bocah-bocah ngebeki dalan Njaluk ben ukt aja di munggahna Bocah-bocah nggegawe rerasan Njaluk ben duwit pangkal aja di munggahna Tembang-tembang sing bocah nyanyikna Duweni lelakon sing nggo ngemutna Kampus ‪#‎Unsoed kampus bersama Kanggo ngawehi dalan penerus…